joomla site stats

Gevelreiniging


Uw pand ziet er weer als nieuw uit

Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag. Ook kan het gaan om graffiti of gevelverf. Door gebruik te maken van de juiste technieken ziet uw pand er weer als nieuw uit.  

Conserveren

Conserveren is het verduurzamen en in goede conditie bewaren van uw gevelelementen, gevelsteen en diverse soorten omlijstingen. Het beschermt tegen aantasting door bijvoorbeeld atmosferische vervuiling.
Conserveren is noodzakelijk om de waarde van uw pand te behouden. Daarom voorzien wij uw gereinigde aluminium gevelkozijnen, beplating, dakranden, luifels en andere gevelelementen van een beschermende laag. Hierdoor krijgen vuil en agressieve bestanddelen uit de lucht minder kans krijgen hun vernietigende werk te doen.
Conserveren kan door middel van diverse producten, waaronder Nano techniek, wax en hydrofoberen

Graffitiverwijdering

Graffiti is ontsierend. Laat graffiti daarom zo snel mogelijk verwijderen. Na de verwijdering van graffiti worden alle ondergronden behandeld met zeer effectieve antigraffiti coatings. De coatings zijn vuilafstotend en voorkomen dat er makkelijk graffiti kan hechten op de ondergrond. Hierdoor ontstaat een situatie die voor aanbrengers van graffiti ontmoedigend werkt. Alles wat alsnog wordt aangebracht is dankzij deze coatings veel eenvoudiger te verwijderen dan onbehandelde ondergronden.

Technieken voor het reinigen van gevels

  • Stoomcleanen
  • Chemisch reinigen
  • Mechanisch reinigen
  • Stralen

Wat voor gevelreiniging het beste is hangt af van uw type gevel, en de aard van de vervuiling.

Neem voor advies vrijblijvend contact op.